ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο Κρητικοί για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Αστυνομικός με χειροπέδες

Pixabay

Προσωρινά κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, κρίθηκαν - μετά τις απολογίες τους, οι δύο Κρητικοί - από το Γάζι και τα Ζωνιανά - που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη, στις 16-7-2024, έξω από μπαρ στην «καρδιά» του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Cretalive, η διαδικασία των απολογιών ήταν πολύωρη, καθώς ξεκίνησε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Οι εξηγήσεις που έδωσαν οι δύο νεαροί δεν φαίνεται να έπεισαν, ενώ εκτιμάται ότι επιβαρυντικά λειτούργησε και το γεγονός πως δεν εμφανίστηκαν ενώπιον των αρχών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι παραδόθηκαν περίπου ενάμιση μήνα μετά το περιστατικό και ενώ ήδη σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκονταν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, άτομα του περιβάλλοντός των δύο κατηγορουμένων, συγγενικού και φιλικού, αναμένοντας την έκβαση της υπόθεσης, ενώ - κατά την μεταγωγή τους - κάποιοι εκ των παρευρισκομένων επευφημούσαν και τους ενθάρρυναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης