ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο της Αθήνας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο της Αθήνας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στους περισσότερους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής, καταγράφεται το πρωί της Παρασκευής (06/09) με τον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας να διαπιστώνονται οι μεγαλύτερες δυσκολίες.

Καθυστερήσεις υπάρχουν ωστόσο και στην Αττική Οδό αλλά και στην λεωφόρο Ποσειδώνος όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα.

Αναλυτικότερα μποτιλιάρισμα υπάρχει στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών από το Δαφνί, στην είσοδο τηςΑθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών όπου καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες.

Επίσης χαμηλές ταχύτητες υπάρχουν στα οχήματα που κινούνται στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη στο ρεύμα εξόδου και από Λένορμαν έως Λαχανά, όπως και στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών) από την περιοχή Τσούντα.

kinisi dromoi

Κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη ωστόσο είναι και η κίνηση στην Λ. Κηφισού και στα δύο ρεύματα τμηματικά, όπως και στην Κατεχάκη (στο ρεύμα προς Ηλιούπολη), στην Βας. Σοφίας (και στα δύο ρεύματα), τμηματικά στην Βασ. Κωνσταντίνου στη Λ. Συγγρού (άνοδος), από το ύψος της Λαγουμιτζή, στη Βασ. Αμαλίας.

Επίσης χαμηλές ταχύτητες διαπιστώνονται στην Λ. Ποσειδώνος όπου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε δύο οχήματα (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά), από την λεωφόρο Ελευθερίας καθώς και περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Καθυστερήσεις πέντε έως δέκα λεπτά παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού.

Αττική Οδός

Ελληνική Αστυνομία - Κίνηση Αττική