ΕΛΛΑΔΑ

Υπό τη δύση του ηλίου και γεμάτο VIP καλεσμένους το γαμήλιο πάρτι του Αντετοκούνμπο

Υπό τη δύση του ηλίου και γεμάτο VIP καλεσμένους το γαμήλιο πάρτι του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη σύζυγό του Μαράια Ριντλσπρίγκερ

AP Photo/Chris Pizzello

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν υπό τη δύση του ηλίου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η  Μαράια Ριντλσπρίγκερ, μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά.

Οι γαμήλιες τελετές που προγραμματίστηκαν στο Costa Navarino μετά από από τριήμερους εορτασμούς, ήταν δύο, δεδομένου ότι ο σταρ του NBA είναι ορθόδοξος και η σύντροφός του καθολική.

Το ζευγάρι είναι μαζί μια δεκαετία και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Διάσημοι καλεσμένοι και πλήρης ιδιωτικότητα

Ανάμεσα στους 200 προσκεκλημένους, είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μίντλετον (σ.σ. ο οποίος ήταν και ο κουμπάρος), οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, συμπαίκτες του και πολλές άλλες διασημότητες.

Μεταξύ των καλεσμένων βρίσκονται ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ, ενώ πρόσκληση για να παρευρεθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Τριήμεροι οι εορτασμοί

Οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν από την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» με όλους τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Το Σάββατο (31/8) ακολούθησε το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα. Είχαν προηγηθεί δύο ξεχωριστά πάρτι με φίλους του γαμπρού και της νύφης στη Μύκονο.