ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο glamour γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Ο Λεμπρόν Τζέιμς και το Nigerian party

Ο glamour γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Ο Λεμπρόν Τζέιμς και το Nigerian party
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο με την μητέρα του και ένα από τα αδέρφια του INTIME (ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, θα ενωθεί αύριο Κυριακή (01/09) με τα δεσμά του γάμου με την γυναίκα της ζωής του, την μητέρα των τριών παιδιών του, την Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Ο glamour γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια θα γίνει στο μαγευτικό Costa Navarino, με τους διάσημους καλεσμένους να καταφτάνουν αυτές τις τρεις ημέρες όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι τριήμεροι εορτασμοί.

Στον γάμο του Γιάννη και της εκλεκτής της καρδιάς του επικρατεί άρωμα NBA αφού πολλοί από τους προσκεκλημένους να είναι από τις ΗΠΑ, συμπαίκτες του, προπονητές, αθλητές.

Χθες το ζευγάρι Γιάννης - Μαράια, πιασμένοι χέρι-χέρι και ντυμένοι στα λευκά, κατέφτασαν με σκάφος στον όρμο του Ναβαρίνου, για το white party με το οποίο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA με την γυναίκα της ζωής του.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή (30.08.2024), με το πάρτι όπου το dress code απαιτούσε αυστηρά λευκό χρώμα. Η διασκέδαση, με δυνατή μουσική και εκλεκτά κρασιά, κράτησε όλο το βράδυ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, με δυνατά φώτα και πυροτεχνήματα.

Οι εορτασμοί συνεχίζονται σήμερα Σάββατο με το Nigerian Party. Οι καλεσμένοι ντυμένοι με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτουν μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

Αυτή η ημέρα αναμένεται να είναι γεμάτη χρώμα και παράδοση, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Σε ότι αφορά το γαμήλιο μενού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα λείπει και το ροζέ κρασί που φέρει το όνομα της γυναίκας της ζωής του, Mariah.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης έχει επενδύσει πρόσφατα σε ελληνικούς οίνους της περιοχής, και θα λανσάρει το συγκεκριμένο κρασί σύντομα και στην αγορά.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Οι προσκεκλημένοι πολλοί, δημοφιλείς και κάποιοι με παγκόσμια εμβέλεια. Ανάμεσά τους ο μοναδικός Λεμπρόν Τζέιμς και η τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα λίαρ τζετ προσγειώνονται για τον λαμπερό γάμο και μεταφέρουν μεταξύ άλλων τους δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς που στο παρελθόν έχουν δηλώσει πως χάρη στον δικό μας Γιάννη γνώρισαν και αγάπησαν την Ελλάδα, αλλά και το alter ego του Γιάννη στην ομάδα του Μιλγουόκι, Κρις Μίντλεντον. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, μπήκε στο μαύρο βαν που τον μετέφερε στο Costa Navarino.

Στην λίστα των καλεσμένων για τον γάμο του ζεύγους Αντετοκούνμπο είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του.