ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα γάμος γίνεται... για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Σήμερα γάμος γίνεται... για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

To ζευγάρι με τα δυο παιδιά του (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

AP Photo/Chris Pizzello

Έτοιμοι για το μεγάλο «ναι» είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η  Μαράια Ριντλσπρίγκερ καθώς το ζευγάρι, μετά από χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, θα ενωθεί σήμερα Κυριακή (1/9) με τα δεσμά του γάμου.   

Ο γάμος τους θα γίνει μετά από τριήμερους εορτασμούς.

Δεδομένου ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική η τελετή που θα λάβει χώρα θα είναι διπλή στο Costa Navarino.

Ο «Greek Freak» ζήτησε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι΄ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια δεδομένου ότι πολλοί είναι και οι υψηλοί προσκεκλημένοι στο μυστήριο.

Ανάμεσα στους 200 προσκεκλημένους, είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο All Star Κρις Μίντλετον, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, συμπαίκτες του και πολλές άλλες διασημότητες.

Μεταξύ των καλεσμένων βρίσκονται ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ, ενώ πρόσκληση για να παρευρεθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το ζευγάρι είναι μια δεκαετία μαζί και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τριήμεροι οι εορτασμοί

Οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν από την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» με όλους τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Το Σάββατο (31/8) ακολούθησε το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Είχαν προηγηθεί δύο ξεχωριστά πάρτι με φίλους του γαμπρού και της νύφης στη Μύκονο.