ΕΛΛΑΔΑ

Φάμελλος για την «καθαίρεσή του»: Έχω θέσει ζήτημα πολιτικής της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

O πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος

INTIME NEWS

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο Σωκράτης Φάμελλος μετά την αντικατάσταση του από τον Νίκο Παππά στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή» αναρωτήθηκε με νόημα ο Σωκράτης Φάμελλος λέγοντας ότι η αντικατάστασή του με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη «δημιουργεί έναν αναίτιο διχασμό».

Όπως είπε αρχικά μιλώντας στον ΑΝΤ1, «αιφνιδιάστηκε από την απόφαση αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή».

«Η εισήγηση αυτή του προέδρου δημιούργησε ένα τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Επέλεξε να δημιουργήσει ένα εσωτερικό πρόβλημα, ενώ η κοινωνία έχει τεράστια προβλήματα. Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σε μία κοινοβουλευτική ομάδα που είχε μία πάρα πολύ καλή παρουσία», είπε ακόμη.

«Με την κίνησή του αυτή ο Πρόεδρος αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα… Για μένα πάνω από όλα είναι η ενότητα και η συλλογικότητα...», τόνισε.

«Δεν έχω μία ανάγνωση προσωπικών στάσεων. Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη. Θέλω έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση αυτή, μας οδηγεί σε έναν μικρότερο ΣΥΡΙΖΑ με έναν αναίτιο διχασμό»,τόνισε ακόμη ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Θεωρώ ότι η επιλογή του προέδρου ήταν λάθος», είπε και τόνισε ότι οδηγεί σε έναν συρρικνωμένο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας», είπε ακόμη για το εάν θα θέσει ζήτημα για την ηγεσία του κόμματος.

Για το ζήτημα του Παύλο Πολάκη και της Αθηνάς Λινού, είπε ότι δεν μπορεί να έχει η δραστηριότητα της Αθηνάς Λινού συσχέτιση με την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που τον έθεσε εκτός Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη αναφέρθηκε στο ότι έχουμε μία καταστροφική κυβέρνηση και ανύπαρκτο κράτος δικαίου, με προβλήματα να ταλανίζουν τα νοικοκυριά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης