ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί για τον καταγγελόμενο βιασμό τουρίστριας στη Μύκονο

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί για τον καταγγελόμενο βιασμό τουρίστριας στη Μύκονο

Η μεταγωγή συλληφθέντων στις δικαστικές Αρχές

ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές οι τρεις Πακιστανοί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους για τον καταγγελόμενο βιασμό της 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προκύπτει ότι η σεξουαλική συνεύρεσή τους έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

Ειδικότερα, 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις δράστες οι οποίοι παρέμεναν άγνωστοι μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου.

Τελικά, οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 32χρνη τουρίστρια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους και παράλληλα έλαβαν βιολογικό υλικό το οποίο στάλθηκε προς ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Όμως, στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Κι αυτό γιατί από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κ.λπ.

Μάλιστα, οι εισαγγελικές πήγες επισημάνουν ότι όπως προκύπτει από τα βίντεο η 23χρονη όχι μόνο δεν βιάστηκε, αλλά τα βίντεο, δείχνουν την απόλυτη ικανοποίησή της από το όλο αποτέλεσμα της σεξουαλικής αυτής συνεύρεσης.

Και προσθέτουν ότι τα διαδραματιζόμενα κατά τον υποτιθέμενο βιασμό έγιναν, όπως προκύπτει από τα βίντεο, προς ικανοποίηση της ίδιας της 32χρονης.

Εξάλλου, σημειώνουν οι ίδιες πήγες, η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου δήθεν βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.