ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Έφτασε στα δικαστήρια ο 44χρονος

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Έφτασε στα δικαστήρια ο 44χρονος

Δικαστήρια Ευελπίδων

INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό κατ´ εξακολούθηση της 16χρονης στον Κολωνό.

Πριν απολογηθεί στην 29η ανακρίτρια θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του 44χρονου, ο γιος του, η σύντροφος του γιου του και η εν διαστάσει σύζυγος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος φέρεται ότι βίασε την 16χρονη τουλάχιστον 10 φορές και αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία του τετελεσμένου βιασμού αλλα και κατ΄εξακολούθηση.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί φέρεται να οδηγούσε την ανήλικη με το όχημά του στον Κολωνό σε ένα οικόπεδο και μέσα στο αμάξι την εξανάγκαζε να συνευρίσκονται ερωτικά.

Η ανήλικη αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε πρώτα σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στον πατέρα της, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία που παγίδευσε τον 44χρονο.

Ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Ο 44χρονος συλληφθείς ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχαν σπεύσει και συνελήφθη.