Χανιά: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη για τα τροχαία δυστυχήματα στον ΒΟΑΚ

Συνέχιση του αγώνα για τον ΒΟΑΚ προαναγγέλλει η πρωτοβουλία πολιτών, που διοργάνωσε τη χθεσινή (Σάββατο 24/8) συγκέντρωση και αποκλεισμό του δρόμου στο σημείο του τραγικού τροχαίου όπου σκοτώθηκαν τα τρία νεαρά παιδιά.
Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων καλεί τα εργατικά σωματεία, και τους φορείς του Ν. Χανίων σε νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 28 Αυγούστου στην Αντιπεριφέρεια Χανίων στις 10:30 π.μ. διεκδικώντας άμεσα να δηλωθεί το δυστύχημα ως εργατικό και να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες των αιτιών και συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη.
Το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) εκατοντάδες Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα του Γαλατά, στο σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση του οδικού δικτύου στα Χανιά και την Κρήτη.
Από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους 40 άνθρωποι συνολικά, τόσο στον ΒΟΑΚ όσο και στο υπόλοιπο περιφερειακό δίκτυο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όχι άλλα θύματα»: Τα παιδιά τους που χάθηκαν σε τροχαία θρήνησαν οι γονείς στον ΒΟΑΚ στα Χανιά

Χανιά: Διαμαρτυρία εκατοντάδων πολιτών για τα θανατηφόρα τροχαία στον ΒΟΑΚ

Η METLEN στο S&P Global Sustainability Yearbook για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
12:17
Δίκη Μάτι: Ευθύνες σε Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία και Αυτοδιοίκηση καταλογίζει η Εισαγγελέας
12:03
Τούρκος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης - Εισέβαλε στην Αγία Σοφία και έσπασε πόρτα
11:57
Εκτοξεύτηκε το νέο τηλεσκόπιο της NASA που θα αναζητήσει τα βασικά συστατικά της ζωής στο διάστημα
11:54