ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Διαμαρτυρία εκατοντάδων πολιτών για τα θανατηφόρα τροχαία στον ΒΟΑΚ

Χανιά: Διαμαρτυρία εκατοντάδων πολιτών για τα θανατηφόρα τροχαία στον ΒΟΑΚ
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / INTIME NEWS

Εκατοντάδες Χανιώτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στη γέφυρα του Γαλατάστο σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση του οδικού δικτύου στα Χανιά και την Κρήτη.

Μια ακριβώς εβδoμάδα μετά τραγικό γεγονός, συγγενείς, φίλοι των αδικοχαμένων νέων αλλά και πλήθος από Χανιώτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το οδικό δίκτυο, περπάτησαν από την γέφυρα του Γαλατά προς το σημείο που πέθαναν οι τρεις νεαροί για να μη χυθεί άλλο αίμα στην άσφαλτο και οι αυτοί οι νεκροί να είναι οι τελευταίοι που δίνουν τη ζωή τους στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Τρεις νεαροί νεκροί - Χαροπαλεύει 22χρονη

Όσοι βρέθηκαν εκεί, ζητούν άμεσες παρεμβάσεις, από τους ιθύνοντες προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία στον δρόμο.

diamartyria BOAK

Φωνάζοντας τα ονόματα των τριών παιδιών, του Αλέξανδρου, του Νίκου και του Θοδωρή, συγενείς και φίλοι απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη τους, αφήνοντας μερικά λουλούδια στον τόπο που έχασαν τη ζωή τους.

Παρόντες στην εκδήλωση και οι συγγενείς του 15χρονου Αλεξάνδρου που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε την οργισμένη συλλογική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας.