ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο λούνα παρκ: «Απειλήθηκα να προσέχω» καταγγέλλει η δήμαρχος Κασσάνδρας

INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/8) στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής, όπου συζητήθηκε και η υπόθεση του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι και του θανάτου ενός 19χρονου. Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της δημάρχου, Αναστασίας Χαλκιά.

Το θέμα του λούνα παρκ ήταν εκτός ημερήσιας ατζέντας, ωστόσο συζητήθηκε, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χρονου και του 8χρονου κοριτσιού που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή.

Η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και στις δύο οικογένειες, ενώ όπως είπε η ίδια δέχθηκε απειλές για να προσέχει για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν.

«Το τελευταίο δίμηνο προσωπικά απειλήθηκα, να προσέχω για τα ατυχήματα που μπορεί να μου συμβούν. Για να καταλάβετε ότι το τουριστικό προϊόν του δήμου Κασσάνδρας έχει ξεφύγει. Θα ξεκινήσουμε μια διαδικασία αναδιάρθρωσης του τουριστικού μας προϊόντος.

Ο πιο όμορφος δήμος συζητιέται για το πιο τραγικό γεγονός. Δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία που θα ήταν ο ελεγκτικός μηχανισμός του δήμου», όπως είπε μεταξύ άλλων, ενώ στάθηκε ότι οι παραβατικοί εκμεταλλεύονται την έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών και φορτισμένη ανέφερε «εγώ που έχασα ένα 22χρονο παιδί, δεν θα το έκλεινα; Με τα ίδια μου τα χέρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης