ΕΛΛΑΔΑ

Ντοκουμέντο για το λούνα παρκ: Έγγραφο της ΕΛΑΣ τοιχοκολλήθηκε στις 9 Ιουλίου για παραλείψεις

Ντοκουμέντο για το λούνα παρκ: Έγγραφο της ΕΛΑΣ τοιχοκολλήθηκε στις 9 Ιουλίου για παραλείψεις
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Την ώρα που ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε από την Αστυνομία συλλέγει όλο και περισσότερα στοιχεία γύρω από τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, η αστυνομία φαίνεται ότι με έγγραφό της, από τις 9 Ιουλίου είχε ενημερώσει τον δήμο Κασσάνδρας, ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία της.

Το έγγραφο του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας με ημερομηνία 9 Ιουλίου, προς το δήμο Κασσάνδρας αναφέρει τη λειτουργία καταστήματος άνευ γνωστοποίησης, όπως είναι το θέμα του.

Όπως αναφέρει το έγγραφο ο έλεγχος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου και διαπιστώθηκε ότι στερείται σχετικής γνωστοποίησης.

Χαλκιδική: Έγγραφο της αστυνομίας ενημέρωνε στις 9 Ιουλίου το δήμο Κασσάνδρας ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του- Το ertnews αποκαλύπτει

Το έγγραφο αυτό έχει επικολληθεί στην επιχείρηση, ως συνοδευτικό με ένα έγγραφο του δήμου Κασσάνδρας.

«Ο χειριστής έσπαγε πλάκα με όσους ανέβαιναν στο παιχνίδι»

Στο μεταξύ, μάρτυρας 18 ετών που εργαζόταν στην επιχείρηση αποκάλυψε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι ο κατηγορούμενος χειριστής του μηχανήματος στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος και έχασε τη ζωή του, έσπαγε πλάκα με τους ανθρώπους που διασκέδαζαν στο παιχνίδι, το πήγαινε στο τέρμα, ακούγοντας μέχρι και τις παρατηρήσεις των υπολοίπων εργαζομένων στο λούνα παρκ.