ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο λούνα παρκ: «Ο χειριστής έσπαγε πλάκα με όσους ανέβαιναν στο παιχνίδι»

To λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος

ΙΝΤΙΜΕ

Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων πραγματοποιεί αυτοψία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου, για τον οποίο όλο και νέα στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Μάρτυρας 18 ετών που εργαζόταν στην επιχείρηση είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι ο κατηγορούμενος χειριστής του μηχανήματος στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος και έχασε τη ζωή του, έσπαγε πλάκα με τους ανθρώπους που διασκέδαζαν στο παιχνίδι, το πήγαινε στο τέρμα, ακούγοντας μέχρι και τις παρατηρήσεις των υπολοίπων εργαζομένων στο λούνα παρκ.

Στο μεταξύ, πραγματογνώμονας που βρέθηκε από το πρωί σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος, ζήτησε και τοποθετήθηκαν σακιά με άμμο στις θέσεις του επίμαχου παιχνιδιού, προσομοιώνοντας το βάρος των επιβατών σε αυτό. Στη συνέχεια το έθεσαν σε λειτουργία, προκειμένου να δει πως κινείται και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του δυστυχήματος.

«Κάναμε κάποιους ελέγχους και για να δούμε τα επιμέρους στοιχεία, μια δοκιμαστική λειτουργία», όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ.Λάμπρος Γκλαβόπουλος, πραγματογνώμονας-μηχανολόγος-μηχανικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης