ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Σαν ανθρώπινη ασπίδα κράτησε βρέφος κατηγορούμενος στην άγρια συμπλοκή στο beach bar

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής, όπου βγήκαν όπλα μεταξύ Βουλγάρων.

Στις επίσημες αναφορές της Ελληνικής Αστυνομίας ξεχωρίζει η δράση ενός από τους κατηγορούμενους την ώρα των πρυοβολησμών, ο οποίος κράτησε ενα μωρό ως ανθρώπινη ασπίδα.

«Ανάμεσα στις δύο ομάδες βρισκόταν μια αμέτοχη παρέα ατόμων, η οποία είχε μαζί της ένα βρέφος ξαπλωμένο στο καροτσάκι του. Ο... (ένας από τους κατηγορούμενους) αποτυπώνεται στο βίντεο να έχει βγάλει ένα όπλο και να το στρέφει προς την αντίπαλη ομάδα, ενώ με το άλλο χέρι κινεί βίαια το καροτσάκι με το μωρό προκαλώντας πανικό στη μητέρα του», τονίζεται χαρακτηριστικά στην αναφορά της ΕΛΑΣ για το περιστατικό.

Στην ίδια αναφορά την οποία επικαλείται ο ΣΚΑΙ, ξεχωρίζει επίσης η δράση ενός εκ των κατηγορουμένων: «Πλησιάζει επιθετικά ένα άτομο, το οποίο είναι υπάλληλος της κουζίνας και σπάει μπροστά του μια πιατέλα. Ο υπάλληλος της κουζίνας πήρε με το χέρι του ένα μαχαίρι από την κουζίνα, το οποίο κρατούσε μέχρι το τέλος του επεισοδίου.», αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης