ΕΛΛΑΔΑ

«Σφραγίστηκε» το beach bar της Χαλκιδικής μετά την αιματηρή συμπλοκή από τους πυροβολισμούς

«Σφραγίστηκε» το beach bar της Χαλκιδικής μετά την αιματηρή συμπλοκή από τους πυροβολισμούς
Πανοραμική άποψη από beach bar στη Χαλκιδική (Φωτογραφία αρχείου) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Οριστικό «λουκέτο» μπήκε στο beach bar στη Χανιώτη της Χαλκιδικής μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε οριστική άρση αδείας. Μάλιστα, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, με εντολή της Αστυνομίας, σφράγισε σήμερα το κατάστημα.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν άγρια στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντάς. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σήμερα, τρεις, από τους συνολικά οκτώ συλληφθέντες Βούλγαρους υπηκόους, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πολυγύρου.

Οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες του αιματηρού επεισοδίου οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Από αυτούς για τον έναν διατάχθηκε συνέχεια της έρευνας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους εναπομείναντες τέσσερις η υπόθεση πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας.

Τις έρευνες για την αιματηρή συμπλοκή έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας, που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το συμβάν.