ΕΛΛΑΔΑ

Στο πένθος η Κρήτη για το θάνατο τριών νέων σε τροχαίο: Σήμερα η κηδεία τους - Μάχη δίνει η 22χρονη

Στο πένθος η Κρήτη για το θάνατο τριών νέων σε τροχαίο: Σήμερα η κηδεία τους - Μάχη δίνει η 22χρονη
Η εικόνα του αυτοκινήτου μετά το δυστύχημα ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα Δευτέρα (19/8) οι τρεις νέοι που έχασαν τη ζωή τους σε σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ της Κρήτης, ενώ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Η νεαρή κοπέλα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων ενώ η κατάστασή της χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί που την παρακολουθούν σημειώνουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Η ασύλληπτη τραγωδία με τους τρεις νεκρούς ηλικίας 15, 19 και 20 ετών συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης.

Η παρέα των τεσσάρων παιδιών από τα Χανιά, (τρία αγόρια και ένα κορίτσι) επέβαινε στο λευκού χρώματος ΙΧ, κινούμενη στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου όταν συγκρούστηκε μετωπικά στο ύψος της περιοχής του Γαλατά με μίνι τουριστικό βαν στο οποίο επέβαιναν 19 άτομα.

BOAK1.jpg

Το μίνι βαν χτυπημένο στο μπροστινό μέρος του

flashnews.gr

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν στις λαμαρίνες.

Από αυτούς, οι δύο ανασύρθηκαν νεκροί ενώ άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ, σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

BOAK2.jpg

Το εσωτερικό του ΙΧ που επέβαινε η παρέα των τεσσάρων νεαρών

flashnews.gr

Δυστυχώς ο τρίτος νέος της παρέας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων, υπέκυψε στα τραύματα του.

Τα δύο από τα τρία θύματα του ασύλληπτου τροχαίου είναι ηλικίας 19 και 20 χρόνων.

Η 22χρονη κοπέλα του μοιραίου αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το Cretalive τα δύο αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο εξέπνευσε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου μεταφέρθηκε.

7.jpg

Το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου στον ΒΟΑΚ Κρήτης

zarpanews

Ο θάνατος των τριών νέων ανεβάζει σε 39 τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη από τις αρχές του έτους, ένας αριθμός τρομακτικός.

troxaio_galatas1.jpg

Από το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

zarpanews
trox.jpg

Από το τροχαίο στην Κρήτη

zarpanews

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Στο σημείο έσπευσαν και 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά.