ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar

Χαλκιδική: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar
Πανοραμική άποψη από beach bar στη Χαλκιδική (Φωτογραφία αρχείου) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανδρών σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/08) αλλά και το προφίλ των πέντε εμπλεκόμενων συλληφθέντων αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι εμπλεκόμενοι είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και τα πράγματα ξέφυγαν, με θαμώνες του καταστήματος, να τρέχουν για να σωθούν, με πρόσχημα όπως φαίνεται, την καθυστέρηση παράδοσης μιας παραγγελίας.

Στο μεταξύ, στο βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνεται η παρέα από τη Βουλγαρία να ξεκινάει τον καυγά εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα έξι ατόμων και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν και ο κόσμος αρχίζει να τρέχει. Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο, συνεχίζουν να χτυπούν ακόμη κι όταν πια είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, αδύναμος να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο, να πρόκειται για προστριβές μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής. Παρέα πέντε ατόμων από τη Βουλγαρία φέρεται να επιτέθηκε στον επίσης βουλγαρικής καταγωγής ιδιοκτήτη γνωστού beach bar, με το πρόσχημα ότι καθυστέρησε η παραγγελία τους. Το επεισόδιο δεν άργησε να πάρει διαστάσεις μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων που δεν ήξεραν πώς να προφυλαχθούν.

Από τη Βουλγαρία οι συλληφθέντες - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο στο beach bar της Χαλκιδικής, μετά την σύλληψη τους από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που πρώτοι έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Πολυγύρου, με τον έναν εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φαίνεται να δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Η ομάδα των πέντε Βουλγάρων αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.