ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Πως συνέβη η αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις τραυματίες στο beach bar - Πέντε συλλήψεις

Χαλκιδική: Πως συνέβη η αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις τραυματίες στο beach bar - Πέντε συλλήψεις

περιπολικό της αστυνομίας

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Νέα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματισμούς που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε beach bar στην Χαλκιδική, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το αιματηρό επεισόδιο που έγινε ανάμεσα σε ομάδα Βουλγάρων και τον ιδιοκτήτη του beach bar, είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας σοβαρά καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές που προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του αιματηρής συμπλοκής έχουν συλλάβει πέντε άτομα ενώ αναζητούν ένα ακόμη που φέρεται να πυροβόλησε με το όπλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ φέρεται να είχαν πάνω τους και μαχαίρια και ρόπαλα.

Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να τρέχει να βγει από το κατάστημα για να σωθεί.

Στο στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να περνάνε χειροπέδες οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη.

Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας οδηγήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Διαβάστε ακόμα

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, ενώ ένα άτομο που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Στο beach bar οι αστυνομικοί βρήκαν και τέσσερις κάλυκες από όπλο.