ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: «Το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς» λένε οργισμένοι οι συγγενείς της 8χρονης

Χαλκιδική: «Το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς» λένε οργισμένοι οι συγγενείς της 8χρονης
Pixabay

Την ώρα που η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, και κλιμάκια της Περιφέρειας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης, οι συγγενείς της άτυχης μικρής ξεσπούν, καθώς δεν μπορούν να χωνέψουν το πώς βρέθηκε νεκρό το παιδί τους στην πισίνα , εκεί όπου την είχαν στείλει για διακοπές στη Χαλκιδική'.

«Δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στο κενό. Μόνο από την Αστυνομία έχουμε μια ενημέρωση, τίποτε άλλο, που αυτοί κάνουν προανάκριση» είπε ο θείος της 8χρονης, μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε ότι από την κατασκήνωση δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πώς έγινε το περιστατικό.

«Από την κατασκήνωση ούτε καν μας μιλήσανε. Από εκείνη την ώρα που μας καλέσανε και μας είπανε ότι το παιδί ήπιε λίγο νερό και πάει στο νοσοκομείο, δεν έχουμε κάποια άλλη επαφή μαζί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο παππούς του κοριτσιού τόνισε ότι: «σύμφωνα με τις καταθέσεις τους ήταν παρόντες, αλλά δε νομίζω… πόσο παρών μπορεί να είναι; Εγώ πιστεύω ότι το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς, την ώρα του μπάνιου και κάποια στιγμή χάθηκε».

Την ίδια ώρα που η προανάκριση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, κλιμάκια της Περιφέρειας του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε η άδεια λειτουργίας της συγκεκριμένης κατασκήνωσης.