ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά - Έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά - Έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του

Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά , καθώς έφυγε από τη ζωή ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο ο πεθερός του Χρήστος Παναγιωτόπουλος, σε ηλικία 81 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν για χρόνια.

Άνθρωπος εργατικός και ευγενής, ένας ενεργός πολίτης ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κυπαρισσίας, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος εργάστηκε ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής, ενώ ήταν γνωστός για τους αγώνες του για τον κλάδο, καθώς πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Ταξί.

Με την αγαπημένη του σύζυγο, Δήμητρα, δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια. Μαζί ανέθρεψαν τα τρία παιδιά τους: τη Χάιδω, νομικό και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», τον Γιώργο, στρατιωτικό, και τη Γιώτα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, σύζυγο του Περιφερειάρχη Αττικής, με τον οποίο μοιραζόταν μια ακόμα μεγάλη αγάπη, την ΑΕΚ.

Στη ζωή του είχε την ευλογία να δει τα παιδιά του να προοδεύουν, να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες και να αποκτά εγγόνια.

Η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Παναγιωτόπουλου θα πραγματοποιηθεό την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυπαρισσία.