ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Άγνωστος επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι - Χτύπησε την 25χρονη και την έσερνε με τη μηχανή

Κρήτη: Άγνωστος επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι - Χτύπησε την 25χρονη και την έσερνε με τη μηχανή

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME (φωτο αρχείου)

Απίστευτη τροπή πήρε η επιστροφή από τη θάλασσα για νεαρό ζευγάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης το απόγευμα της Παρασκευής, στη διαδρομή από το Παγκρήτιο Στάδιο προς Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr και όσα κατήγγειλαν αμφότεροι στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, το βράδυ της Παρασκευής οι δυο τους επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στο φανάρι, στον κυκλικό κόμβο, στο ύψος του ΟΛΗ. Όσο περίμεναν να ανάψει το πράσινο, ο σύζυγος αντιλήφθηκε από τον καθρέφτη ότι ο οδηγός του δίκυκλου πίσω, είχε βγάλει το κινητό του και τραβούσε φωτογραφίες την 25χρονη.

Με τον οδηγό του δικύκλου να συνεχίζει, ο σύζυγος της 25χρονης τον πλησίασε τότε για να του κάνει παρατήρηση και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να διαγράψει τις φωτογραφίες.

Ο οδηγός αρνήθηκε, ο σύζυγος, όμως, της 25χρονης του πήρε το κινητό από τα χέρια και διαπίστωσε ότι είχε τραβήξει φωτογραφία τα οπίσθια της συζύγου του.

451218269_839414371480392_4253615305088107412_n.jpg

Πηγή: Cretalive

Ενοχλημένο το νεαρό ζευγάρι, ζήτησε από τον οδηγό να ξεκλειδώσει το κινητό του για να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν αμφότεροι αργότερα, ο οδηγός άρπαξε το κινητό του από την 25χρονη που το κρατούσε εκείνη τη στιγμή και έβαλε μπρος να φύγει.

«Πάτησε γκάζι και αντί να στρίψει δεξιά του για να με αποφύγει και να προχωρήσει, κατευθύνθηκε πάνω μου και με χτύπησε με πρόθεση. Εγώ έχασα την ισορροπία μου και αντανακλαστικά για να μην πέσω, κρατήθηκα από την σχάρα-χειρολαβή στο πίσω μέρος του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να με σέρνει στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Από το σοκ δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Του φώναζα “σταμάτα, σταμάτα, πονάω” και αυτός μου έλεγε “άσε τη μηχανή” και είχε τέρμα το γκάζι, για να με αναγκάσει να αφήσω τη χειρολαβή» περιγράφει.

Κάποια στιγμή η 25χρονη άφησε την σχάρα και βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, ζαλισμένη και τραυματισμένη. «Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να με τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας με χτύπησε με το μηχανάκι, με έσυρε περίπου 20 μέτρα και με εγκατέλειψε», περιέγραψε η ίδια.