ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό 

CNN Greece

Τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό καταγράφει ένα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας στο σημείο, αποτυπώνεται η στιγμή που το θύμα δέχεται εξ επαφής τα πυρά του δράστη, όταν ο πρώτος προσπαθεί να παρκάρει σε ένα στενό και τότε, ο δολοφόνος σταματάει τη μηχανή του ακριβώς δίπλα από το παράθυρο του αυτοκινήτου και πυροβολεί.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και αποτυπώνει καρέ-καρέ την άγρια δολοφονία. Μάλιστα δίνει με ευκρίνεια την εικόνα του εγκλήματος που σύμφωνα με πληροφορίες προήλθε μετά από πολλούς πυροβολισμούς.

Ο δράστης έχει καταγραφεί να ρίχνει τουλάχιστον 20 σφαίρες εναντίον του τοπογράφου και στο βίντεο έχει αποτυπωθεί να παίρνει το δεύτερο πιστόλι και αφού ελέγχει πίσω του να ρίχνει αρχικά 16 και στη συνέχεια τις υπόλοιπες τέσσερις και να αποχωρεί από το σημείο.

Σημειώνεται πως ο δράστης είχε προβεί σε μια πρόβα της δολοφονίας μόλις μια μέρα νωρίτερα. Στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αναλύοντας όλα τα σχετιζόμενα με την υπόθεση βίντεο, αναζητούν πλέον τον συνεργό του για το έγκλημα αλλά και τον ηθικό αυτουργό. Μάλιστα η εντολή για εκτέλεση του τοπογράφου φέρεται να έχει δοθεί μήνες πριν από το νησί της Μυκόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης