ΕΛΛΑΔΑ

Ασυνείδητος σκότωσε αγριογούρουνο στα Ιωάννινα και το παράτησε πάνω σε κάδο σκουπιδιών

Ασυνείδητος σκότωσε αγριογούρουνο στα Ιωάννινα και το παράτησε πάνω σε κάδο σκουπιδιών
Αγριογούρουνο (φωτογραφία αρχείου) ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Σε μια αδιανόητη πράξη προέβη ασυνείδητος στα Ιωάννινα ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε μικρό αγριουγούρουνο και στην συνέχεια το παράτησε πάνω σε κάδο σκουπιδιών. Μάλιστα πάνω στο σκοτωμένο ζώο το άτομο που πυροβόλησε τον χοίρο, άφησε ένα σημείωμα με το οποίο ενημέρωνε για την ημέρα και ώρα που το σκότωσε.

Όπως αναφέρει το epirus post που επικαλείται τον αντιδήμαρχο της περιοχής, Πέτρο Παλάσχα, πάνω στο πτώμα του μικρού ζώου, ο ασυνείδητος πολίτης άφησε και ένα σημείωμα, το χαρτί έγραψε ότι το ζώο θανατώθηκε στις 30 Ιουλίου στις έντεκα το βράδυ.

Το σκοτωμένο ζώο βρέθηκε στην περιοχή της Λιμνοπούλας, δίπλα σε παιδική χαρά και πάρκο, οι άνθρωποι του Δήμου Ιωαννιτών ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα που δύσκολα μπορεί να βρεθεί ανάλογο.

Το αγριογούρουνο είχε πυροβοληθεί καθώς τα τραύματα ήταν εμφανή ενώ ο ασυνείδητος μερίμνησε να αφήσει και σημείωμα με τον ακριβή χρόνο θανάτωσής του!

«Όταν οι ασυνείδητοι ξεπερνούν κάθε φαντασία» σχολίασε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Πέτρος Παλάσχας που κατέγραψε και τις απίστευτες εικόνες.

Είναι πραγματικά θλιβερό το θέαμα όπως και η ενέργεια στην οποία προχώρησε ο άγνωστος.

Ο Δήμος Ιωαννιτών πάντως έχει προχωρήσει σε έρευνα και επιχειρεί να συγκεντρώσει στοιχεία επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να εντοπίσει τον υπαίτιο της πράξης.