ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από τα επεισόδια με πυροβολισμούς στην αιματηρή συμπλοκή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Βίντεο από τα επεισόδια με πυροβολισμούς στην αιματηρή συμπλοκή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Αστυνομικοί σε επεισόδια

MotionTeam

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς που είχε σημειωθεί έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 13 Ιουλίου. Μάλιστα, από τα επεισόδια είχαν σημειωθεί περισσότερες από 70 προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ δεκάδες άτομα χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.  

Η αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς είχε σημειωθεί αργά το απόγευμα του Σαββάτου πριν από φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από πυροβολισμούς, ενώ ακόμη ένα ξυλοκοπήθηκε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα επεισόδια βρίσκονταν σε εξέλιξη, ενώ διακρίνονται δεκάδες άτομα να απομακρύνονται από το σημείο και να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις.

«Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εξιχνιάστηκε οπαδικό επεισόδιο. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 74 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπλα, βεγγαλικά, ναρκωτικά για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Επιπλέον, στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 μοτοσικλέτες, κράνη, γκλοπ, μαχαίρια, σφαίρα, καδρόνια, γάντια, περιλαίμια και κινητά» σημείωνε η σχετική ανακοίνωση.

Για την υπόθεση, όλοι οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα πέντε κακουργήματα και σωρεία πλημμεληματικών πράξεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ