ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στη δολοφονία στο Ψυχικό: Φωτογραφία του τοπογράφου βρέθηκε στο κινητό του κατηγορουμένου

Εξελίξεις στη δολοφονία στο Ψυχικό: Φωτογραφία του τοπογράφου βρέθηκε στο κινητό του κατηγορουμένου

Το σημείο όπου δολοφονηθηκε ο 54χρονος τοπογράφος στο Ψυχικό

EUROKINISSI

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει από την έρευνα των Αρχών για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την συνεχιζόμενη ανάλυση των κινητών τηλεφώνων του 44χρονου κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού για την δολοφονία του, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντόπισαν μία φωτογραφία του θύματος, τραβηγμένη σε εξωτερικό χώρο με το θύμα να βρίσκεται σε χώρο εστίασης. Ειδικά με αυτό το εύρημα, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού ότι δεν γνώρισε το θύμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από την γύρω περιοχή από την εταιρεία του θύματος έχουν εντοπιστεί και πρόσθετα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον φυσικό αυτουργό και εκτελεστή του τοπογράφου, όπου προδίδονται οι προηγούμενες κινήσεις του ακόμα και οι ενέργειές του για κατόπτευση του χώρου πριν πραγματοποιήσει την φονική επίθεση στο θύμα.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα και για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του άτυχου τοπογράφου, τόσο στο νησί της Μυκόνου, όσο και εκτός αυτού.

Έχει σχηματιστεί ένας κύκλος υπόπτων, όμως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στο συγκεκριμένο πρόσωπο που έδωσε την εντολή και ενδεχομένως πλήρωσε πολλά χρήματα για να πραγματοποιηθεί, ενώ πιστεύουν πως ειδικά τα κινητά τηλέφωνα του δράστη, που ακόμα αναλύονται, παράλληλα με την λήψη καταθέσεων κάποιων ατόμων, ίσως τους οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ