ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη στον Πειραιά

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη στον Πειραιά

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ

INTIME/ Φωτογραφία αρχείου

Εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή στον Πειραιάκατά την οποία μια 16χρονη μαχαιρώνει μια 19χρονη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 δείχνει τη στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει την νεαρή κοπέλα τραυματίζοντάς την σοβαρά. Το αιματηρό επεισόδιο παρακολουθούν πολλά άτομα και ο 20χρονος φίλος της δράστιδος, με τον οποίο διέφυγε μετά το μαχαίρωμα.

Η 16χρονη που τελικά συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 19χρονη έξω από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 16 Ιουλίου.

Η 16χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ