ΕΛΛΑΔΑ

«Ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει»: Νέα απάντηση Ρέμου για την υπόθεση φοροδιαφυγής

O Αντώνης Ρέμος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Απάντηση εκ νέου έδωσε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ελέγχεται.

Ο τραγουδιστής, αυτήν τη φορά, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ότι «η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύθηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα: ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει, ποτέν δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν μέσα στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα», είπε από τη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης