ΕΛΛΑΔΑ

Ρέμος από Κατράκειο: Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε - Πέρνουμε δύναμη από τις δυσκολίες

Ρέμος από Κατράκειο: Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε - Πέρνουμε δύναμη από τις δυσκολίες

ο Αντωνης Ρέμος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Την πρώτη του συναυλία μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται, έκανε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. 

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε... Είστε καλά; Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο.

«Σε εσάς θα πω ένα ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα σας πω όμως μια κουβέντα, στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε...» πρόσθεσε.

«Έτσι λοιπόν, σε όλους εσάς, σάς λέω μόνο ό, τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας - που τα χειρότερα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αν είμαστε όρθιοι. Κι αν είμαστε όρθιοι... Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει»,» κατέληξε ο ερμηνευτής λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

Να θυμίσουμε οτι η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας πασίγνωστου τραγουδιστή, των προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της εταιρείας του, σκαφών αλλά και θυρίδων, έως του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η Αρχή προέβη στις ενέργειες αυτές καθώς υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αλλά και αντίστοιχου ύψους ξέπλυμα μαύρου χρήματος από εταιρεία του πασίγνωστου τραγουδιστή, που δεν φέρεται όμως να έχει αντικείμενο το θέαμα αλλά άλλες δραστηριότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ