ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Παιδιά προκάλεσαν πυρκαγιά - Πέταξαν δυναμιτάκια σε χωράφι

Χανιά: Παιδιά προκάλεσαν πυρκαγιά - Πέταξαν δυναμιτάκια σε χωράφι

Μεγάλη φωτιά (φωτογραφία αρχείου)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI

Πυρκαγιά προκλήθηκε στα Καρυδιανά Περιβολίων στη Δημοτική Ενότητα Θερίσου στον Δήμο Χανίωντο βράδυ της Τρίτης, όταν τρία παιδιά πέταξαν δυναμιτάκια σε χωράφι. 

Σε ανάρτηση της Κοινότητας γίνεται λόγος για συστηματική κακή συμπεριφορά των συγκεκριμένων παιδιών, που χτυπούν πόρτες ηλικιωμένων, και σπάνε μπουκάλια αναψυκτικών στα σοκάκια του χωριού για να προκαλέσουν θόρυβο.

H ανάρτηση

«Το ζήσαμε κι αυτό… Μια παρέα τριών παιδιών του χωριού μας που αρέσκονται να κάνουν βόλτες τα βράδια και να πετούν δυναμιτάκια, να χτυπούν πόρτες ηλικιωμένων ανθρώπων να σπάνε μπουκάλια αναψυκτικών σε στενά σοκάκια για θόρυβο…

Απόψε λοιπόν πέταξαν στα Καρυδιαννά σε χωράφι με χόρτα δυναμιτάκια. Αποτέλεσμα αμέσως πήρε φωτιά και χάρη στην άμεση επέμβαση των κατοίκων πλησίον του χωραφιού γλυτώσαμε πραγματικά τα χειρότερα.

Όταν ήρθε η πυροσβεστική έριξε αρκετό νερό για λόγους ασφαλείας. Θερμή παράκληση προς γονείς κάποιων παιδιών που αργούν να γυρίσουν σπίτι τους το βράδυ να τους μιλάνε να τα ρωτάνε τι κάνουν και με ποιες παρέες ήταν μέχρι εκείνη την ώρα.

Μια πλάκα απόψε, αν την λες πλάκα να πετάς δυναμιτάκια, χάρις στο Μανώλη το Γιάννη το Γιάννη το Λευτέρη κι άλλα παιδιά της γειτονιάς γλυτώσαμε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις… Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας πριν είναι αργά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ