ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα οι 74 συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Στον εισαγγελέα οι 74 συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Από το σημείο της συμπλοκής

CNN Greece

Στον εισαγγελέα οδηγούνται  74 άτομα, μεταξύ των οποίων και 5 ανήλικοι που συνελήφθησαν χθες από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μετά την άγρια συμπλοκή που έγινε έξω από το γήπεδο του Παναθηναικού και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ατόμων.  

Οι συλληφθέντε βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας επικίνδυνες σωματικές βλάβες και για το νόμο περί όπλων σε συνδυασμό με εγκληματική οργάνωση.

Από την έρευνα της αστυνομίας κατασχέθηκε στο σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα των 22 mm, μαχαίρι, γάντια, γκλοπ, κινητά τηλέφωνα, κράνη αλλά και 18 μοτοσικλέτες ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ολόκληρο το καταγραφικό από κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος που έχει αποτυπώσει την στιγμή της συμπλοκής.

Ήδη έχουν ληφθεί 66 δείγματα DNA, και 72 δείγματα πυρίτιδας, ενώ ένας από τους κατηγορούμενους αρνήθηκε να δώσει DNA.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες οι δύο παραμένουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο ένας με διαμπερές τραύμα στην κοιλιά πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται στην ορθοπεδική με τραύμα στο γόνατο με θραύσμα από σφαίρα.

Η συμπλοκή σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις οκτώ έξω από καφενείο που είναι στέκι φιλάθλων του Παναθηναϊκού σχεδόν μία ώρα πριν στο γήπεδο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξαχθεί φιλικός αγώνας.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας που έχουν αντιπαλότητα μεταξύ τους και αναμένεται μετά από τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, να απαγγελθούν κατηγορίες και σε άλλα άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ