ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός ανασύρθηκε ο 20χρονος κολυμβητής

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός ανασύρθηκε ο 20χρονος κολυμβητής
Marisha Bezuidenhout/Facebook

Νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή (12/7) ο 20χρονος κολυμβητής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κεφαλονιά, όπως έγινε γνωστό.

Τον νεαρό εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ιδιώτης δύτης στον Όρμο Σάμης ανατολικά του νησιού, σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού στο CNN Greece.

Το λιμενικό πραγματοποιούσε εντατικές έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα στην περιοχή της Σάμης με τις έρευνες να επεκτείνονται και στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου για τον εντοπισμό του. Οι Αρχές, όπως αναφέρει το Inkefalonia.gr, ενημερώθηκαν από την οικογένειά του και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες.

«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin» έγραψε η μητέρα του 20χρονου αγνοούμενου στα social media.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή βούτηξε στην θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.

Η εξαφάνιση του 20χρονου από τη νότια Αφρική, δηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου του 2024 και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, που συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα.

Ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ