ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλος σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι χτυπάει όχημα με γκλοπ

Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλος σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι χτυπάει όχημα με γκλοπ

Αντικείμενα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛ.ΑΣ.

Την στιγμή που υπάλληλος σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι επιτίθεται σε αυτοκίνητο με γκλοπ καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο.

Το συγκεκριμένο βίντεο είχε αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από αναζήτηση και εξακρίβωση στοιχείων, οι Αρχές εντόπισαν τον δράστη και τον ακινητοποίησαν στην είσοδο του νυχτερινού καταστήματος και εντός του αυτοκινήτου του βρήκαν και προχώρησαν στην κατάσχεση του πτυσσόμενου γκλοπ και αναδιπλούμενου μαχαιριού τύπου πεταλούδα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Να σημειωθεί ότι, η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης κατά την οποία κλιμάκια αστυνομικών διαφόρων τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. αναπτύχθηκαν στην περιοχή, πραγματοποιώντας παράλληλα τροχονομικούς ελέγχους και έρευνες σε διερχόμενα άτομα και οχήματα.

Στο μεταξύ έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και σε καφέ-εστιατόρια και καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης, με σκοπό τη νόμιμη λειτουργία τους, όσο και την αναζήτηση ατόμων που τυχόν εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβίασης.

Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης όπου καταγράφηκαν 205 έλεγχοι, προέκυψαν:

  • Σύλληψη 6 ατόμων από τα κέντρα διασκέδασης για παράβαση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων στα καταστήματα,
  • 314 τροχονονομικές παραβάσεις για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, άδειας οδήγησης, μη συνετή οδήγηση, για ζώνη ασφαλείας, κράνος, για μη ορατές πινακίδες, φιμέ τζάμια και λοιπά,
  • Αφαιρέθηκαν 84 άδειες κυκλοφορίας, 60 άδειες ικανότητας οδήγησης και 11 πινακίδες και
  • Ακινητοποίηση πλήθος οχημάτων τα οποία μεταφέρθηκαν με γερανό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ