ΕΛΛΑΔΑ

«Μπαράζ» συλλήψεων στο Γκάζι - Χειροπέδες σε άτομο που επιτέθηκε με γκλοπ

«Μπαράζ» συλλήψεων στο Γκάζι - Χειροπέδες σε άτομο που επιτέθηκε με γκλοπ

Αντικείμενα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛ.ΑΣ.

Στην σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/7).

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών διαφόρων τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. αναπτύχθηκαν στην περιοχή, πραγματοποιώντας παράλληλα τροχονομικούς ελέγχους και έρευνες σε διερχόμενα άτομα και οχήματα.

Στο μεταξύ έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και σε καφέ-εστιατόρια και καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης, με σκοπό τη νόμιμη λειτουργία τους, όσο και την αναζήτηση ατόμων που τυχόν εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβίασης.

Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης όπου καταγράφηκαν 205 έλεγχοι, προέκυψαν:

  • Σύλληψη 6 ατόμων από τα κέντρα διασκέδασης για παράβαση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων στα καταστήματα,
  • 314 τροχονονομικές παραβάσεις για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, άδειας οδήγησης, μη συνετή οδήγηση, για ζώνη ασφαλείας, κράνος, για μη ορατές πινακίδες, φιμέ τζάμια και λοιπά,
  • Αφαιρέθηκαν 84 άδειες κυκλοφορίας, 60 άδειες ικανότητας οδήγησης και 11 πινακίδες και
  • Ακινητοποίηση πλήθος οχημάτων τα οποία μεταφέρθηκαν με γερανό

«Χειροπέδες» σε εργαζόμενο σε κλαμπ που κατείχε γκλοπ

Παράλληλα από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται η σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενός εργαζόμενου σε νυχτερινό κατάστημα στο Γκάζι ο οποίος επιτέθηκε με χρήση γκλοπ σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της επιχείρησης εντόπισαν βίντεο σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζεται ο συλληφθέντας να προβαίνει στην εν λόγω αξιόποινη πράξη στη διάρκεια της νύχτας και μετά από αναζήτηση και εξακρίβωση στοιχείων, τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν στην είσοδο του νυχτερινού καταστήματος και εντός του αυτοκινήτου του βρήκαν και κατέσχεσαν το επίμαχο πτυσσόμενο γκλομ και αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ