ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμανάκης: Τα «σημεία και τέρατα» του Αυγενάκη – Χρειάστηκε μια κάμερα για να ξηλωθεί

Κακλαμανάκης: Τα «σημεία και τέρατα» του Αυγενάκη – Χρειάστηκε μια κάμερα για να ξηλωθεί

Ο Νίκος Κακλαμανάκης Έλληνας αθλητής της ιστιοπλοΐας και δύο φορές Ολυμπιονίκης

EUROKINISSI

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης για τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη που «ξηλώθηκε» από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά την επαίσχυντη συμπεριφορά του κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο κ. Κακλαμανάκης απαριθμεί σειρά απαράδεκτων συμπεριφορών του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού που σύμφωνα με τον ίδιο θα έπρεπε πολύ νωρίτερα να τον έχουν οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου από την «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Μάλιστα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης καταλήγει πως επιφυλάσσεται να μιλήσει αναλυτικά σε σύντομο χρόνο για όσα έχουν συμβεί με τον κ. Αυγενάκη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό με παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους, σιωπή για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας "να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ" «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό», νόμος που δεν εφαρμόστηκε με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου ταλαιπωρία, ΙΚΕ αγροτοαθλητισμού με αναθέσεις από τον κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας.

Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ