ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Χαμηλές ταχύτητες στη Λεωφόρο Κηφισίας

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Χαμηλές ταχύτητες στη Λεωφόρο Κηφισίας

Κίνηση στους δρόμους

ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)

Με προβλήματα στην κίνηση των οδηγών οχημάτων ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου με τον Κηφισό και την Κηφισίας να καταγράφονται οι περισσότερες δυσκολίες.

Αναλυτικότερα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα εξόδου στο ύψος της Λ. Αθηνών, καταγράφεται μποτιλιάρισμα με τους οδηγούς να πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.

Αυξημένη κίνηση υπάρχει στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Κορίνθου, στην Λ. Αθηνών, όπως και στην Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα έως τον κόμβο Καλυφτάκη.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στη Λ. Κηφισού στο ρεύμα ανόδου από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών όπως και στο ρεύμα καθόδου από την Αττική Οδό έως το ΚΤΕΛ Θηβών.

Όμως κίνηση διαπιστώνεται και στην λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα (άνοδος – κάθοδος) από το ύψος του Ψυχικού, όπως και σε κεντρικούς δρόμους όπως η Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη) η Βασ. Σοφίας (άνοδος), αλλά και στο ρεύμα ανόδου της Λ. Συγγρού.

Screenshot-2024-06-26-084349.jpg

Μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω δρόμους από αυτό, αλλά και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Αλίμου αλλά και κοντά στο Φαληρικό Δέλτα.

Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 10-15 λεπτά.

Ελληνική Αστυνομία - Κίνηση στην Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ