ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στον ηλικιωμένο που καταγγέλθηκε για τον βιασμό της κόρης του

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στον ηλικιωμένο που καταγγέλθηκε για τον βιασμό της κόρης του

Περιπολικό της Αστυνομίας

EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Στην εκ νέου σύλληψη του 70χρονου άνδρα που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του για βιασμό, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά την παραβίαση όρου που του είχε τεθεί.

Στον ηλικιωμένο οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου, καθώς παραβίασε εισαγγελική διάταξη για εγκατάλειψη του σπιτιού που διέμενε με την κόρη του, ενώ κατηγορείται ότι κατά την σύλληψη του εξύβρισε και απείλησε αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης μόλις πριν από δύο 24ωρα, είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 17 μηνών για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της 32χρονης κόρης και τού επιβλήθηκε ο όρος να εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι, τον οποίο φαίνεται να παραβίασε.

Ο 70χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος ανέφερε ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Κατά την αγόρευσή του, αρνήθηκε τις καταγγελίες που προσάπτει η 32χρονη στον πατέρα της και τις χαρακτήρισε ψευδείς και προϊόν φαντασίας.

Η 32χρονη κόρη του είχε καταγγείλει τον πατέρα της ότι τη βίασε δύο φορές κατά την τελευταία διετία κι ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από 26 χρόνια, όταν ήταν 6 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ