ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βιασμό από τον 70χρονο πατέρα της καταγγέλλει 32χρονη

Θεσσαλονίκη: Βιασμό από τον 70χρονο πατέρα της καταγγέλλει 32χρονη
UNSPLASH

Μια ακόμη υπόθεση βιασμού εξετάζει η αστυνομία Θεσσαλονίκης με θύμα 32χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον ίδιο της τον πατέρα για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος της.

Δράστης φέρεται ένας 70χρονος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 32χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να είπε στις αρχές ότι βιάστηκε για πρώτη φορά όταν ήταν έξι ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 32χρονη μετέβη την περασμένη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της τη βίασε και μάλιστα πως δεν βίωνε τον εφιάλτη αυτόν για πρώτη φορά, αφού σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η πρώτη φορά που την βίασε ήταν το 1998 όταν εκείνη ήταν μόλις 6ετών!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Ιούνιο του 2024 ενώ σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη στις Αρχές, ο 70χρονος πατέρας της αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024

Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και εξύβριση.

Ο 70χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει στο ίδιο σπίτι με την κόρη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ