ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Λεωφόρο Κηφισίας

Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Λεωφόρο Κηφισίας

Κίνηση στους δρόμους 

ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία Αρχείου)

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής με τους οδηγούς στον Κηφισό αλλά και την λεωφόρο Κηφισίας να αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά και στους δρόμους γύρω από αυτό,

Αναλυτικότερα προβλήματα διαπιστώνονται και στα δύο ρεύματα (ανόδου και καθόδου) στην Αθηνών-Κορίνθου, στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, επίσης στην Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη, στο ρεύμα ανόδου, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Λ. Αθηνών - είσοδος).

Screenshot-2024-06-19-081223.jpg

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Κηφισού, ενώ και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στο λιμάνι του Πειραιά και κυρίως στους γύρω δρόμους από αυτό με την οδό Αλιπέδου να έχει τα περισσότερα προβλήματα.

Σημειωτόν πηγαίνουν και οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Ποσειδώνος όπου από το ύψος της Αλίμου πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες.

Επιπλέον στην Αττική Οδό η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες με τις καθυστερήσεις να είναι στα δέκα λεπτά, κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Ελληνική Αστυνομία - Κίνηση Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ