ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στα χέρια των αρχών οι δράστες της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ

Χανιά: Στα χέρια των αρχών οι δράστες της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ

Αστυνομικός 

(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται οι δύο άνδρες που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ καθώς και τους δύο γιους του,  το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στα Χανιά της Κρήτης.

Ο 46χρονος από την Ρωσία και ο 30χρονος από την Αλβανία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι δράστες κρύβονταν σε περιοχή των Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr οι δύο δράστες της αιματηρής επίθεσης εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 16/6 σε ημιτελή κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά όπου είχαν κρυφτεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν και την μοτοσικλέτα με την οποία είχαν διαφύγει και την κατάσχεσαν.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στις δικαστικές αρχές προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται, ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 δυο άτομα πήγαν σε μινι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών και ξαφνικά ο ένας από αυτούς μπήκε στο κατάστημα και με ένα ρόπαλο επιτέθηκε σε δυο αδέλφια από την Συρία 34 και 32 ετών.

Στην συμπλοκή ενεπλάκη και ο πατέρας τους 58 ετών μέχρι που ξαφνικά ο δράστης (σύμφωνα με πληροφορίες απο την Ρωσία) τράβηξε περίστροφο και πυροβόλησε δυο φορές με την μια σφαίρα να προκαλεί διαμπερές τραύμα στο πόδι του 34χρονου.

Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα, όπου τον περίμενε ο δεύτερος που αναζητείται και αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο 34χρονος με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο πόδι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας και ο αδελφός του,, μετά τις πρώτες βοήθειες και τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις εξήλθαν του Νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ