ΕΛΛΑΔΑ

Η «μάχη» των πυροσβεστών με τις φλόγες σε εργοστάσιο στην Κηφισιά

Η «μάχη» των πυροσβεστών με τις φλόγες σε εργοστάσιο στην Κηφισιά

Ελικόπτερο επιχειρεί στη φωτιά στην Κηφισιά

INTIME NEWS

«Μάχη» με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν σε έλεγχο την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6).

Οι εικόνες που έχουν δημοσιευθεί από το σημείο είναι αποκαλυπτικές.

Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν υπάρχουν άτομα εντός του κτηρίου. Σύμφωνα με το CNN Greece, μόλις οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταφέρουν να σβήσουν την φωτιά, θα εισέλθουν στο εργοστάσιο για να διαπιστώσουν εάν μέσα σε αυτό είχαν εγκλωβιστεί εργαζόμενοι.

Στο μεταξύ, σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Κηφισίας , στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, προχώρησε η τροχαία.

Έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αιγιδών όπου βρίσκεται το εργοστάσιο.

Αυτό είναι το εργοστάσιο που καίγεται

PAL, ERGOSTASIO

Το εργοστάσιο που τυλίχθηκε στις φλόγες

Google Street View

Πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς, δίπλα στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος.

pal-tigania

Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας:

«Η Pal είναι ένας αξιόπιστος παραγωγός και διανομέας υλικών συσκευασίας τροφίμων και συσκευασιών έτοιμων γευμάτων. Παρέχουμε υλικά συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, συσκευαστές και σουπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη. Από την ίδρυση της μητρικής μας εταιρείας το 1947, η οποία εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν σήμερα προϊόντα από διογκωμένη πολυστερίνη και PET όπως δίσκους και περιέκτες τροφίμων. Προμηθεύουμε μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα με προστιθέμενη αξία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ