ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 37χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 37χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης
Ένταση έξω από το αστυνομικό Μέγαρο κατά την άφιξη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και για ακόμη τέσσερα αδικήματα ασκήθηκε στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία.

Ο δράστης είναι επίσης αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, σύμφωνα με το patrisnews.

Νωρίτερα ο δράστης έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (14/6), ο οποίος φτάνοντας στο αστυνομικό μέγαρο Πύργου βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή της τοπικής κοινωνίας και των συγγενών του θύματος.

Η ένταση που επικράτησε κατέστησε αδύνατον ο δράστης να βγει από το περιπολικό για λόγους ασφαλείας και αποχώρησε χωρίς να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της έντασης που προκλήθηκε και για λόγους ασφαλείας, ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια μετέβησαν τις μεσημβρινές ώρες στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης, στον Πύργο, ώστε να ασκηθεί η ποινική δίωξη εναντίον του 37χρονου, αλλά και να προχωρήσει η ανακριτική διαδικασία που προβλέπεται.

Έτσι, αποφασίσθηκε να επιστρέψει εκ νέου ο 37χρονος στο κτίριο της Αστυνομίας, όπου κρατείται.

Ας σημειωθεί ότι ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Η κυνική ομολογία του δολοφόνου

Κυνικός ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε πώς προσπάθησε να βιάσει το 11χρονο παιδί και όταν εκείνο αντέδρασε και προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του δεν δίστασε να αρπάξει ένα κατσαβίδι και να της καταφέρει απανωτά χτυπήματα μέχρι να δει το παιδί να καταρρέει νεκρό.

Ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται που πέταξε το κατσαβίδι, ενώ είπε στους αστυνομικούς της ασφαλείας Πύργου το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κλείσει το στόμα του παιδιού για να μην αποκαλύψει σε κανέναν την φρίκη που λίγο νωρίτερα προσπάθησε να κάνει στο 11χρονο κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ