ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Επεισόδια στα δικαστήρια - Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της 11χρονης

Πύργος: Επεισόδια στα δικαστήρια  - Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της 11χρονης
Σοβαρά επεισόδια έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου από συγγενείς της 11χρονης ΙΝΤΙΜΕ

Δεκάδες πολίτες που βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο του 11χρονου κοριτσιού, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με το patrisnews μεγάλη ένταση και επεισόδια επικράτησε πριν από λίγη ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί.

Οι συγκεντρωθέντες που βρίσκονταν από νωρίς έξω από το δικαστικό μέγαρο, χίμηξαν στο περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο δολοφόνο στο δικαστικό μέγαρο.

Φίλοι και συγγενείς του δολοφονημένου κοριτσιού έξω από το δικαστικό μέγαρο που μεταφέρθηκε ο 37χρονος θείος - δολοφόνος της 11χρονης

INTIME NEWS

Συγγενείς του θύματος και πολίτες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με τους δεύτερους εν τέλει να τους απωθούν.

Λόγω της έντασης, δεν είναι ακόμα δυνατό για τον 37χρονο να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

pyrgos dolofonia 11chroni

Στην θέα του περιπολικού που μετέφερε τον 37χρονο καθ' ομολογία δολοφόνο της 11χρονης συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να λιντσάρουν τον δράστη

INTIME NEWS
1718099722240-700480917-pyrgo2.jpg

Η μητέρα του κοριτσιού έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου

Patrisnews

Πολλοί πολίτες που βρίσκονταν από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο αποδοκίμασαν και έβρισαν τον 37χρονο που στέρησε την ζωή του μικρού κοριτσιού.

1718099768583-494200276-pyrgo1.jpg

Δεκάδες πολίτες ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου

Patrisnews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ