ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η έξοδος των εκλογέων: Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου

Η κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI

Αυξημένη είναι η κίνηση στις εξόδους της Αττικής, λόγω των εκλογέων που αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να μεταβούν στον μόνιμο τόπο κατοικίας τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές της Κυριακής (9/6). 

Συμφόρηση παρουσιάζεται κυρίως στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου, όπου η κυκλοφορία δυσχαιρένεται και λόγω της κατάρρευσης της γέφυρας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι οδηγοί μπορούν να μετακινούνται κανονικά στο ρεύμα εξόδου προς Κόρινθο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας που δόθηκαν από το πρωί και σύμφωνα με τις υπόλοιπες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας, οχήματα και στελέχη της οποίας βρίσκονται παντού κατά μήκος της διαδρομής για να δίνουν οδηγίες.

Επισημαίνεται ότι μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού στο ρεύμα προς Κόρινθο είναι από το πρωί και για όλη τη διάρκεια της ημέρας ανοικτά.

Συνεχίζονται οι εργασίες αφαίρεσης του τμήματος της γέφυρας που υπέστη ζημιές

Στο μεταξύ, τα τεχνικά συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες καθαίρεσης του τμήματος της αερογέφυρας που υπέστη ζημιές από την πυρκαγιά στο βυτιοφόρο, προκειμένου να δοθεί στις επόμενες μέρες στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο που παραμένει κλειστό μετά το ατύχημα, καθώς υπήρχε ζήτημα στατικότητας λόγω των βλαβών από το υψηλό θερμικό φορτίο.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, δεν θα πληρώνουν διόδια όσοι περνάνε από τον Ισθμό της Κορίνθου.

«Δρομολογείται η μη δυνατότητα μετακινήσεων των φορτηγών για συγκεκριμένες ώρες σήμερα και αύριο στο οδικό δίκτυο, εδώ που βρισκόμαστε, ενώ, επίσης, δεν καταβάλλονται και διόδια τόσο στον Ισθμό όσο και στην Ελευσίνα», τόνισε ο υπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης