ΕΛΛΑΔΑ

Κλειδωμένος και χτυπημένος μέσα σε μαντρί βρέθηκε 45χρονος στη Μαγνησία

Κλειδωμένος και χτυπημένος μέσα σε μαντρί βρέθηκε 45χρονος στη Μαγνησία

Μαντρί (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

EUROKINISSI/ΗΛΙΑ ΜΑΡΚΟΥ

Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στη Μαγνησία, όταν εντόπισαν κλειδωμένο μέσα σε μαντρί έναν 45χρονο.

Όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος με νοητική υστέρηση, που ζει μαζί με τον ξάδελφό του, ήταν χτυπημένος και φώναζε «βοήθεια», με αποτέλεσμα τις εκκλήσεις του να ακούσουν γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου που επί σειρά ετών φροντίζουν τον 45χρονο.
Πληροφορίες, όπως αναφέρουν τα gegonota.news αναφέρουν ότι ο ξάδελφος του 45χρονου, ο οποίος έχει οριστεί συμπαραστάτης του, έχει ασκήσει βία σε βάρος του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως εκείνη την ώρα, που ο 45χρονος φώναζε «βοήθεια» μέσα από το μαντρί όπου ήταν κλειδωμένος και τον άκουσαν οι γείτονες, εκείνος βρισκόταν σε καφενείο του χωριού. Ωστόσο, δεν υπάρχει μαρτυρία ότι κάποιος τον είχε δει. Τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών βρήκαν τον 45χρονο καθισμένο σε ένα τσιμεντόλιθο ανάμεσα στις κατσίκες και τα άχυρα. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Από τις αστυνομικές αρχές διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε κλειδωμένος και χτυπημένος ο 45χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ