ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Εργολάβος εκτελούσε εργασίες έξω από εξεταστικό κέντρο πανελληνίων – Παρέμβαση αστυνομίας

Μαθητές κατά την διάρκεια εξέτασης μαθήματος πανελληνίων

INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)

Την παρέμβαση της αστυνομίας Βόλου προκάλεσαν οι εργασίες που πραγματοποιούσε εργολάβος το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου, την στιγμή που οι μαθητές της Γ’ Λυκείου εξετάζονταν σε μάθημα των πανελληνίων.  

Το περιστατικό έγινε έξω από το 1ο ΓΕΛ Βόλου, και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν έξω από το εξεταστικό κέντρο.

Σύμφωνα με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», σήμερα το πρωί της Παρασκευής, εργολάβος που βρίσκεται στην περιοχή και εκτελεί έργα στον δρόμο, δημιούργησε μεγάλη φασαρία.

Οι γονείς που βρίσκονταν έξω από το προαύλιο να ζητήσουν από τον εργολάβο να απομακρυνθεί ή να πάψει τις εργασίες του έως ότου τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ο εργολάβος έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παρουσία του και την εργασία του στο σχολείο και συμφώνησε να απομακρυνθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε τις εργασίες του στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Γονείς και πάλι επικοινώνησαν με την αστυνομία, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, Σ. Σαβελιδης επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ Γ. Ντιζε και δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά του εργολάβου. Με την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, οι εργασίες σταμάτησαν άμεσα. Σημειώνεται ότι οι εξεταζόμενοι δεν ανέφεραν οποιαδήποτε ενόχληση αφού οι θόρυβοι δεν «έφταναν» στις αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης