ΕΛΛΑΔΑ

Bόλος: Καταδικάστηκε διεθνής αθλητής της ποδηλασίας - Ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

Bόλος: Καταδικάστηκε διεθνής αθλητής της ποδηλασίας - Ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του
Unsplash

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε διεθνής αθλητής της ποδηλασίας που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του τον Ιούνιο του 2023.

Η υπόθεση μετά από πολλές αναβολές εκδικάστηκε χθες (27/05) και η 31χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στο ανήλικο παιδί της από τον πρώην σύζυγό της, αθωώθηκε, σύμφωνα με το gegonota.news.

Το χρονικό

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το απόγευμα της 6ης Ιουνίου 2023, όταν η γυναίκα πήγε στο σπίτι του πρώην σύζυγού της για να παραλάβει το παιδί τους, το οποίο εκείνες τις ημέρες ήταν μαζί με τον πατέρα του.

Ο 34χρονος, άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τις αντιδράσεις του παιδιού υποστηρίζοντας πως αυτό ήθελε να παραμείνει στο σπίτι και να μην ακολουθήσει τη μητέρα του.

Η 31χρονη αντέδρασε και τον έσπρωξε, με τον γνωστό αθλητή να τη γρονθοκοπεί στη μύτη προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 34χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 31χρονη.

Λίγη ώρα αργότερα, μήνυση υπέβαλε και η 31χρονη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον πρώην σύζυγό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Μου επιτέθηκε και τρόμαξα. Δεν την χτύπησα, όλα έγιναν κατά λάθος. Είχα σκύψει και όταν πήγε να σηκωθώ τη χτύπησα με τον αγκώνα μου στη μύτη…», είπε, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο, που είδε τις φωτογραφίες της βαρβαρότητας που είχε υποστεί η 31χρονη.

Ο ίδιος ενώ είχε καταγγελθεί πως βιντεοσκοπούσε τη σκηνή όταν η σύζυγός του πήγε να πάρει το παιδί από το σπίτι και το είχε αρνηθεί, χθες παρέδωσε το βίντεο στο δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ