ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος εκβίαζε 54χρονη για να μην καταγγείλει στην ΕΛΑΣ ότι τον δάγκωσε ο σκύλος της

Θεσσαλονίκη: 30χρονος εκβίαζε 54χρονη για να μην καταγγείλει στην ΕΛΑΣ ότι τον δάγκωσε ο σκύλος της

Περιπολικό της Αστυνομίας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενώπιον της δικαιοσύνης Θεσσαλονίκης, βρίσκεται 30χρονος άνδρας που φέρεται να εκβίασε μια 54χρονη γυναίκα, απαιτώντας να του δώσει το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να μην καταγγείλει τον τραυματισμό του από τον σκύλο της.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 30χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι τον δάγκωσε ο σκύλος της 54χρονης.

Όπως αναφέρει το gr.times το μεσημέρι της 22ας Μαΐου, ο 30χρονος προσέγγισε τη συγκεκριμένη γυναίκα και της είπε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας τον δάγκωσε ένας σκύλος ιδιοκτησίας της, προκαλώντας του σωματική βλάβη στο χέρι.

Ανέφερε ότι προκειμένου να μην υποβάλει σχετική έγκληση εναντίον της, απαίτησε να του καταβάλει 5.000, δίνοντας χρονικό περιθώριο έως το απόγευμα της 23ης Μαΐου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται πως επισήμανε στην 54χρονη ότι αν δεν του έδινε τα χρήματα θα έπρεπε να καταβάλει επιπλέον 15.000 ευρώ σε υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε στη γυναίκα ζητώντας εκ νέου του παραπάνω χρηματικό ποσό.

Η τελευταία ενημέρωσε τηλεφωνικά της Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης διέταξε να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Στις 7 το απόγευμα της 23ης Μαΐου, ο 30χρονος μετέβη σε Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλει έγκληση στη γυναίκα για «σωματική βλάβη από αμέλεια» αλλά συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ