Ηράκλειο: Αναστάτωση σε πτήση προς Τελ Αβίβ - Επέστρεψε στο «Ν. Καζαντζάκης» λόγω βλάβης
Ανανεώθηκε:
Βλάβη σε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς το Τελ Αβίβ διαπίστωσε ο πιλότος την ώρα που πετούσε πάνω από τη Σητεία, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον αερολιμένα Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επιβάτες αναχώρησαν άμεσα για τον προορισμό τους με άλλο αεροπλάνο της εταιρείας.
Η βλάβη παρουσιάστηκε στο Airbus 320 της Aegean, που εκτελούσε την πτήση Ηράκλειο – Τελ Αβίβ με 103 επιβάτες και απογειώθηκε από το «Νίκος Καζαντζάκης» στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο πιλότος την ώρα που πετούσε πάνω από τη Σητεία, διαπίστωσε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους και αναγκάστηκε να επιστρέψει άμεσα στον αερολιμένα Ηρακλείου.
Το αεροσκάφος παραμένει στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» για επισκευή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο πραγματικός λόγος για τον όποιο βάζουμε το κινητό σε λειτουργία πτήσης όταν πετάμε
Επιβάτης αεροπλάνου άνοιξε την πόρτα και γλίστρησε από την τσουλήθρα
Τι είναι η μέθοδος «SMS Blaster Attack» που χρησιμοποιούσαν οι Κινέζοι «ψαρεύοντας» λογαριασμούς
10:29
Χάος στο μετρό του Τόκιο από διακοπή ρεύματος - Χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στους σταθμούς (vids)
10:19
Τη Δευτέρα στην Αθήνα η κηδεία και η ταφή της πριγκίπισσας Ειρήνης
10:04
Τι ακίνητα αγόρασαν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 - Τα κριτήρια επιλογής
10:03