ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Πεντέλης: Στο κινητό βρίσκεται το μυστικό

Έγκλημα Πεντέλης: Στο κινητό βρίσκεται το μυστικό
Eurokinissi

Στο κινητό τηλέφωνο του 20 χρόνου φοιτητή που βρέθηκε δολοφονημένος σε ερημική περιοχή της Πεντέλης πιστεύουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ότι κρύβεται η λύση του μυστηρίου και η ταυτότητα του δολοφόνου.

Η συσκευή παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε και οι αστυνομικοί αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην το είχε μαζί του ο φοιτητής όταν έφυγε από το σπίτι του στα γλυκά νερά για να πάει για καφέ με τους φίλους του, όπως είπε στους γονείς του.

Οι αρχές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο δράστης στην δολοφονίας βρίσκετε στον κοινωνικό κύκλο του θύματος και ότι γνωρίζονταν πολύ καλά.

Μάλιστα για να έχει εξαφανιστεί το κινητό τηλέφωνο ίσως λένε αστυνομικοί, να περιείχε φωτογραφίες και βίντεο που ο δράστης θα ήθελε να εξαφανίσει.

Επίσης σίγουρα θα υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα που θα οδηγήσουν σε πρόσωπα που θα πρέπει να βρεθούν και να δώσουν εξηγήσεις. Πάντως οι αστυνομικοί θα ψάξουν ξανά και στο σπίτι του θύματος στα προσωπικά του αντικείμενα για να εντοπίσουν ίσως το κινητό τηλέφωνο.

Πάντως την ίδια στιγμή έχουν ανοίξει ένα μεγάλο κύκλο καταθέσεων που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 άτομα ξεκινώντας από τους γονείς και τους συγγενείς ενώ ήδη αναζητούνται για να καταθέσουν οι φίλοι με τους οποίους είχε την ημέρα της εξαφάνισης του ραντεβού.