ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε η μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αγοράκια της

Προφυλακίστηκε η μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αγοράκια της
Miguel Villagran/Getty Images/Ideal Image

Προφυλακίστηκε και η μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά και βασάνιζε μαζί με τον σύντροφό της τα δύο αγοράκια τους. Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και έριξαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Η κατηγορούμενη μητέρα οδηγήθηκε το πρωί στην α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκων και της ενδοοικογενειακής βίας (με την ειδική επιβαρυντική διάταξη του νόμου), που τις αποδίδονται.

Η 37χρονη, η οποία είναι μητέρα δύο ακόμη ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων ένα κοριτσάκι μόλις 2 μηνών, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, και επέρριψε τις ευθύνες αποκλειστικά στον 44χρονο συγκατηγορούμενό της, λέγοντας ότι εκείνος κακοποιούσε τα παιδιά της αλλά και την ίδια. Η ίδια κρίθηκε τελικά προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Την Δευτέρα κρίθηκε προφυλακιστέος και ο 44χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος αρνήθηκε επίσης τις κατηγορίες που του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να έκανε λόγο για ‘σκευωρία’ επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην μητέρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αλλά και την ιατροδικαστική εξέταση, τα δύο αγόρια έπεσαν θύματα βιασμού από τον άντρα και ασέλγειας από τη μητέρα τους,ενώ έσβηναν στα κορμάκια τους τσιγάρα, τα έκαιγαν με καυτό λάδι στα πόδια και τα έκλειναν στο υπόγειο για τιμωρία.

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, 11 και 9 ετών (σήμερα), μόλις πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:

Η μάνα και ο σύντροφός της κακοποιούσαν σεξουαλικά και βασάνιζαν τα 2 αγοράκια της